ANNE+ SEIZOEN 1

Aflevering 1: Anne + Lily

Episode 1 image

Anne woont op zichzelf in Amsterdam en komt haar ex-vriendin Lily tegen. Ze blikt terug op hun relatie en waar het precies misging.

Aflevering 2: Anne + Janna

Episode 2 image

Anne heeft behoefte aan iets spannends, maar of dit haar gelukkig maakt?

Aflevering 3: Anne + Sophie

Episode 3 image

Anne valt voor de excentrieke Sofie, maar dit gevoel is niet wederzijds.

Aflevering 4: Anne + Esther

Episode 4 image

Tijdens haar stage raakt Anne verzeild in een affaire met haar baas Esther. Als Anne bij haar thuis belandt, krijgt alles een onverwachte wending.

Aflevering 5: Anne + Sara

Episode 5 image

Anne krijgt een relatie met de knappe en intelligente Sara. Het enige dat in de weg staat is dat Sara nog niet op haar gemak is met haar geaardheid.

Aflevering 6: Anne

Episode 6 image

Als Anne wakker wordt in haar nieuwe huis en nadenkt over haar toekomst, krijgt ze onverwacht bezoek.

ANNE+ SEIZOEN 2

Aflevering 1: ANNE+ Lily+Doris

Episode 1 image

Net wanneer Anne denkt dat ze haar leven op de rit heeft lijkt alles om haar heen in te storten. Haar ex Lily wil geen contact meer, haar ouders gaan scheiden en Caro vindt ze maar matig leuk.

Aflevering 2: ANNE+ Jip+Maya

Episode 2 image

Nu Anne geen contact met Lily mag hebben, trekt ze naar haar beste vriendin Jip toe. Maar Jip is net weer aan het daten met haar ex Maya en Anne is jaloers.

Aflevering 3: ANNE+ Jos+Liesbeth

Episode 3 image

Anne vlucht naar haar ouderlijk huis. Als ze bij haar ouders komt, staat ze voor een verrassing. Het huis is al verkocht en het is tijd om spullen te pakken.

Aflevering 4: ANNE+ Sara+Anne

Episode 4 image

Anne’s grote liefde Sara staat ineens op de stoep. Ze weet nu wél wat ze wil: Anne. Maar Anne heeft net besloten dat ze even niemand wil. Of misschien toch wel?

Aflevering 5: ANNE+ Esther+Noa

Episode 5 image

Samen met Sara gaat Anne naar de bruiloft van haar oude baas Esther. Op date met je ex naar de bruiloft van je andere ex. Wat kan er mis gaan?

Aflevering 6: ANNE+ Casper+Daantje

Episode 6 image

Anne’s beste vriend Casper en zijn vriendin Daantje willen samenwonen in Amsterdam. Casper heeft de droomwoning gevonden, maar die ligt boven het budget van Daantje.

Aflevering 7: ANNE+ Teun+Max

Episode 7 image

Anne’s activisme komt naar boven nadat twee jongens in elkaar zijn geslagen omdat ze hand in hand liepen. Samen met vriend en oud-collega Max organiseert ze een demonstratie tegen geweld.

Aflevering 8: ANNE+

Episode 8 image

Iedereen maakt zich klaar voor de avond van Anne’s vijfentwintigste verjaardag. Ze geeft een etentje en gedurende de avond wordt er veel gedronken en gepraat over het leven en de liefde.