News

SERIES MANIA

29-3-2018

Met trots kunnen we zeggen dat ANNE+ geselecteerd is voor de short form competitie van Festival SERIES MANIA in Lille. Daar zal op 4 mei ANNE+ haar wereldpremière beleven met 3 afleveringen. De officiële release van de complete serie is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte!

KOFFIETIJD

8-12-2017

Op 8 december 2017 waren bedenker en scenarist Maud Wiemeijer en actrice Hanna van Vliet te gast in Koffietijd om te praten over de serie en de crowdfunding. Kijk het item (vanaf 28:30) hier terug.

METRO

1-12-2017

Bedenker en scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux werden geïnterviewd door Metro. Lees het artikel van 21 november 2017 hier.

CINECROWD

29-11-2017

De webserie over het turbulente liefdesleven van de lesbische twintiger Anne valt op. Een eerste teaser werd deze zomer in korte tijd ruim dertigduizend keer bekeken en besproken in De Volkskrant, Het Parool en het Amerikaanse Curve Magazine. Om de serie verder te kunnen realiseren hebben wij op 20 november een crowdfundactie gelanceerd, die wordt ondersteund door o.a. schrijfster Maartje Wortel, cabaretière Yora Rienstra, voetbalster Leonne Stentler en theatermaakster, schrijfster & (stem)actrice Anne van Veen. Voor interviewaanvragen met de regisseur en de scenarist, neem contact op met ANNE+ via info@anneplus.nl.