News

Update voor onze internationale volgers

18-10-2018

In 2,5 jaar hebben we een lange weg afgelegd. Wat begon als een klein idee escaleerde in een webserie met wereldwijd volgers. Het goede nieuws is dat we in Nederland de serie hebben uitgebracht. Samen met onze producent Millstreet Films werken we hard aan onze internationale release. Geloof ons als we zeggen dat dit onze grootste wens is: we willen dat ANNE + de wereld rondreist. We willen jullie bedanken voor jullie geduld en weet dat jullie enthousiasme en ondersteuning echt helpen, dus blijf alsjeblieft liken en delen – zodat we kunnen bewijzen hoeveel support er overal ter wereld is.

ANNE+ M

18-9-2018

ANNE+ bij Margriet van de Linden!

Kijk hier het item terug.

ANNE+ kaartverkoop NFF

31-8-2018

Op 30 september gaat ANNE+ in première tijdens de 38e editie van het Nederlands Film Festival in de Stadsschouwburg Utrecht. Op de première zijn in aanwezigheid van cast en crew de zes delen achter elkaar te zien. De kaartverkoop voor de première van ANNE+ ging zo snel, dat de tickets binnen één dag waren uitverkocht.

Vanaf maandag 3 september zijn er tickets te koop voor de andere vertoningen van ANNE+ tijdens het festival. Klink hier om jouw kaarten te scoren!

Lukt het niet om bij een vertoning van ANNE+ tijdens het NFF te zijn? In het najaar wordt de serie landelijk uitgezonden door BNNVARA en 3LAB, zowel op tv als online.

 

ANNE+ première op NFF 2018

19-7-2018

ANNE+ zal op 30 september haar Nederlandse première beleven op het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Claire van Daal, programmeur film en televisie bij het Nederlands Film Festival: “Hanna van Vliet blijkt opnieuw een groot talent maar wat een feest ook om actrices als Djamila Landbrug en Joy Wielkens te zien. Treffende dialogen én monologen, een prestatie om dit zo kort na je afstuderen neer te zetten.”

SERIES MANIA

29-3-2018

Met trots kunnen we zeggen dat ANNE+ geselecteerd is voor de short form competitie van Festival SERIES MANIA in Lille. Daar zal op 4 mei ANNE+ haar wereldpremière beleven met 3 afleveringen. De officiële release van de complete serie is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte!

KOFFIETIJD

8-12-2017

Op 8 december 2017 waren bedenker en scenarist Maud Wiemeijer en actrice Hanna van Vliet te gast in Koffietijd om te praten over de serie en de crowdfunding. Kijk het item (vanaf 28:30) hier terug.

METRO

1-12-2017

Bedenker en scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux werden geïnterviewd door Metro. Lees het artikel van 21 november 2017 hier.

CINECROWD

29-11-2017

De webserie over het turbulente liefdesleven van de lesbische twintiger Anne valt op. Een eerste teaser werd deze zomer in korte tijd ruim dertigduizend keer bekeken en besproken in De Volkskrant, Het Parool en het Amerikaanse Curve Magazine. Om de serie verder te kunnen realiseren hebben wij op 20 november een crowdfundactie gelanceerd, die wordt ondersteund door o.a. schrijfster Maartje Wortel, cabaretière Yora Rienstra, voetbalster Leonne Stentler en theatermaakster, schrijfster & (stem)actrice Anne van Veen. Voor interviewaanvragen met de regisseur en de scenarist, neem contact op met ANNE+ via info@anneplus.nl.